KOMPLIKUJE SE SITUACIJA OKO RUBIJALESA: Njegova majka počela štrajk glađu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 22:34

KOMPLIKUJE SE SITUACIJA OKO RUBIJALESA: Njegova majka počela štrajk glađu

FIFA suspendovala predsednika španskog Saveza na 90 dana.

Bura se ne stišava zbog poteza predsednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubijalesa koji je poljubio u usta špansku fudbalerku Dženi Ermoso na pobedničkom postolju kada je Španija osvojila Svetsku titulu, a sada se oglasila i njegova majka koja je započela štrajk glađu zbog ''nehumanog lova'' na njebog sina.

Njegova majka Anheles Bejar se zatvorila u crkvi u Motrolu, rodnom gradu Rubijalesa, i štrajkuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glađu. Najavila je medijima da će štrajkovati danonoćno jer se radi o ''nehumanom i krvavom lovu na njenog sina koji to nije zaslužio''.

Fudbalerka Dženi Ermoso je rekla da nije pristala na taj poljubac dok je Rubijales rekao da je poljubac bio uzajaman. On je odbio da podnese ostavku, a FIFA ga je suspendovala juče na 90 dana i zabranila mu da radi u fudbalu i kontaktira fudbalske zvaničnike.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.