Izvor: Blic, 14.Sep.2009, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Štrajkuje glađu jer ga je žena ostavila

Aleksandar Jevtić iz Jagodine počeo je danas štrajk glađu ispred Centra za socijalni rad u Jagodini, zahtevajući da mu se omogući da vidi suprugu koja ga je ostavila i odnela sa sobom dete.



Jevtić je rekao da se sa suprugom Nađom (18) nije svađao, i da je ona prebolela cerebralnu paralizu, a za njen odlazak okrivljuje njene roditelje.

"Štrajkovaću dok god mi Centar ne omogući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se suočim sa ženom nasamo, da vidim dete, da mi ona kaže zbog čega je otišla", rekao je on.

Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je Tanjugu da je Jevtić odvezen službenim automobilom Centra iz Jagodine u Centra za socijalni rad u Petrovcu na Mlavi, odakle je njegova supruga.

"Naši socijalni radnici su pokušali telefonom da stupe u kontakt sa Jevtićevom suprugom, ali nisu uspeli i mi očekujemo da će naše kolege iz Petrovca na Mlavi uspeti u toku dana da ih sastave", rekla je Jakovljevićeva.

Jevtići su u Jagodini postali poznati nakon što su se venčali u televizijskoj seriji "48 sati-svadba".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.