Izbo ženu, pa ga pustili zbog štrajka advokata!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbo ženu, pa ga pustili zbog štrajka advokata!

Iako je policija osumnjičenog privela Višem javnom tužilaštvu, uz krivičnu prijavu, advokat koji je dodeljen Draganu po službenoj dužnosti zbog štrajka nije želeo da dođe na saslušanje

Dragan M. (39) iz Šapca nožem je izbo svoju suprugu Slavicu (34) koja je zbog težine povreda hitno zbrinuta u Urgentnom centru u Beogradu.

Iako je Više javno tužilaštvo u Šapcu ovo okvalifikovalo kao pokušaj ubistva, zbog štrajka advokata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dragan je pušten da se brani sa slobode, prenosi “Informer”.

Slavica je nakon burne svađe rekla Draganu da hoće da ga napusti i da sa sobom povede njihovo dete. Istog trenutka Dragan je dohvatio kuhijski nož i izubadao ženu po rukama, grudima i nogama, nakon čega je pokušao i sebi da iseče vene.

Iako je policija osumnjičenog privela Višem javnom tužilaštvu, uz krivičnu prijavu, advokat koji je dodeljen Draganu po službenoj dužnosti zbog štrajka nije želeo da dođe na saslušanje.

Tako je sudija za prethodni postupak potencijalnog ubicu pustio da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Štrajk policije

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.