Igrači Boltona stupili u štrajk, utakmica otkazana

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Boltona stupili u štrajk, utakmica otkazana

Utakmica između Boltona i Brentforda otkazana je samo 16 sati pre njenog početka, pošto su fudbaleri Boltona stupili u štrajk.

Kako smo pisali u petak, fudbaleri Boltona su nezadovoljni neisplaćenim zaradama za mart i april mesec zapretili stupanjem u štrajk, a pošto nije bilo nikakvog pomaka oni su to i uradili tako da je utakmica između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Boltona i Brentforda otkazana svega 16 sati pre njenog početka.

Fudbalski savez Engleske naložio je Boltonu da utakmicu ponovo organizuje što je pre moguće, pošto je klub u velikim finansijskim problemima, a i trenutno su u rascepu što se tiče vlasništva, pošto se čeka odobrenje da tim preuzme bivši vlasnik Votforda, Lorens Basini.

Pre nego što je ovaj meč otkazan, Basini je za Skajsport rekao da je hteo da prebaci milion funti kako bi se igračima, trenerima i ostalim članovima isplatile zakasnele zarade, ali da nije imao odobrenje da tako nešto i uradi.

Savez je imao u planu da natera Bolton da izađe na utakmicu sa Brentfordom sa omladincima, ali je taj plan propao pošto je taj tim u četvrtak već imao utakmicu i nisu momke želeli da izlažu opasnosti od neke povrede. Očekuje se da Bolton bude sankcionisan zbog ovog incidenta, ali se još uvek ne zna da li će i kako Bolton biti kažnjen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.