Igrač štrajkuje zbog transfera, a trener veruje da će ostati

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 10:39

Igrač štrajkuje zbog transfera, a trener veruje da će ostati

Menadžer Vulverhemptona Geri O'Nil očekuje da Mateus Nunjes ostane u ekipi, nakon što se u petak završi letnji prelazni rok.

Za portugalskog veznog fudbalera zainteresovan je Mančester siti, ali su čelnici Vulverhemptona odbili ponudu vrednu 55 miliona evra.

Nunjes je nezadovoljan takvom odlukom kluba u nedelju počeo štrajk i odbio da trenira sa ekipom.

"On trenutno nije sa grupom, njegov izbor. Nakon ponude Mančester sitija odlučio je da je za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega najbolje da bude van tima. Politika kluba i način na koji se nosimo sa takvim stavrima su jasni", rekao je O'Nil, preneo je danas Skaj.

O'Nil je dodao da Siti nije poslao novu ponudu za 25-godišnjeg fudbalera.

"Mateus Nunjes je još uvek naš igrač, još uvek imamo veoma dug ugovor sa njim i u ovom trenutku u potpunosti verujem da će biti ovde 2. septembra", istakao je trener Vulverhemptona, koji je kritikovao ponašanje portugalskog igrača.

"Definitivno nije trebalo (da prestane sa treninzima) i postoji način da se pozabavimo ovim stvarima, ali ću svoje razmišljanje zadržati za sebe dok ne budem razgovarao sa Mateusom", dodao je O'Nil.

Fudbaleri Vulverhemptona plasirali su se u utorak uveče u šesnaestinu finala engleskog Liga kupa, pošto su pobedili Blekpul sa 5:0.

Vulverhempton posle tri kola u Premijer ligi ima tri boda, a naredni meč igra na gostovanju protiv Kristal Palasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.