I radnici Goše prekinuli štrajk, i otpočinju pregovore

Izvor: Blic, 19.Jul.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I radnici "Goše" prekinuli štrajk, i otpočinju pregovore

Uprava i zaposleni u Fabrici šinskih vozila "Goša"“ iz Smederevske Palanke, odlučili su da radni spor, koji je rezultirao dugotrajnim štrajkom radnika, rešavaju mirnim putem i danas su otpočeli pregovore, uz posredovanje Republičke agencije za mirno reššavanje radnih sporova.

Radnici "Goše" su već skoro četiri meseca u štrajku zbog neisplaćenih zarada, a traže i uplatu poreza i doprinosa, i povezivanje staža.

U Agenciji je Tanjugu rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su joj se predstavnici poslodavca i štrajkački odbor obratili zajedno, podnošenjem zajedničkog Predloga za pokretanje postupka mirnog rešavanja radnog spora.

Za postupajućeg miritelja u slučaju određen je profesor Živko Kulić, upisan u Imenik miritelja i arbitara Agencije.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Goše prekidaju štrajk posle 4 meseca

Izvor: B92, 19.Jul.2017

Beograd -- Uprava i zaposleni u Fabrici šinskih vozila "Goša" odlučili su da radni spor, koji je rezultirao dugotrajnim štrajkom radnika, rešavaju mirnim putem...Oni su otpočeli pregovore, uz posredovanje Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova...Radnici "Goše" su već skoro četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.