I dalje nema nastave u hrvatskim školama, u podne veliki protest nastavnika u Zagrebu

Izvor: Danas, 25.Nov.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje nema nastave u hrvatskim školama, u podne veliki protest nastavnika u Zagrebu

U hrvatskim osnovnim i srednjim školama danas je nastavljen štrajk do ispunjenja zahteva za povećanje koeficijenta složenosti poslova za 6,11 odsto, a u podne se na zagrebačkom glavnom trgu u organizaciji sindikata održava protest na kojem se očekuje na hiljade nastavnika iz cele zemlje.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska vlada pred velikim ispitom: Pored generalnog štrajka, danas veliki protest u Zagrebu

Izvor: B92, 25.Nov.2019

Zagreb -- U hrvatskim osnovnim i srednjim školama danas je nastavljen štrajk do ispunjenja zahteva za povećanje koeficijenta složenosti poslova za 6,11 odsto...Protest u organizaciji sindikata obrazovanja pod sloganom "Hrvatska mora bolje" počinje u podne, a očekuje se da će doći na hiljade nastavnika...

Nastavak na B92...

Veliki protest prosvetara u Zagrebu, u školama nema časova

Izvor: RTS, 25.Nov.2019

U Zagrebu je održan veliki protest učitelja pod sloganom "Hrvatska mora bolje". Demonstranti zahtevaju da se zaposlenima u obrazovanju povećaju koeficijenti. Skupu je prisustvovao veliki broj ljudi, mediji navode da ih je bilo oko dvadeset hiljada, ali zvaničnih procena nema. Sindikati tvrde...

Nastavak na RTS...

Veliki protest u Zagrebu, 20.000 HILJADA LJUDI na trgu: Škole zatvorene danima, besni prosvetari: "Plenki! Nismo ovce da nas ŠIŠAŠ"

Izvor: Blic, 25.Nov.2019

Danas se u Zagrebu održava veliki štrajk prosvetnih radnika koji su u prestonicu Hrvatske došli iz svih delova zemlje. Prosvetari štrajkuju već 31 dan, zahtevajući povećanje plata kroz povećanje koeficijenata složenosti poslova za 6,11 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.