Hollywoodski glumci stupaju u štrajk, pridružuju se filmskim i TV scenaristima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2023, 22:19

Hollywoodski glumci stupaju u štrajk, pridružuju se filmskim i TV scenaristima

Hollywoodski glumci u ponoć stupaju u štrajk nakon prekida pregovora sa studijima i time se pridružuju filmskim i televizijskim scenaristima koji od maja protestiraju, zbog čega je došlo do prekida produkcije mnogih serija i filmova. Hollywoodski studiji sada se suočavaju s prvim dvostrukim prekidom rada u 63 godine, zbog čega su morali prekinuti mnoge produkcije diljem Sjedinjenih Država i inostranstva. Ovaj dvostruki štrajk povećat će ekonomsku štetu od odlaska scenarista, zadajući još...
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

CNN: Holivudski glumci stupili u štrajk

Izvor: Danas, 13.Jul.2023

Holivudski glumci odlučili su da u ponoć stupe u štrajk nakon prekida pregovora sa studijima, čime su se pridružili filmskim i televizijskim scenaristima koji od maja štrajkuju, objavio je CNN.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.