Holivud ne odustaje od štrajka: Glumci filma Openhajmer napustili premijeru u Londonu

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 11:03

Holivud ne odustaje od štrajka: Glumci filma "Openhajmer" napustili premijeru u Londonu

Novi film reditelja Kristofera Nolana "Openhajmer" imao je svoju premijeru u Londonu.

Holivudski glumci pridružili su se tekućem štrajku scenarista u najvećoj obustavi rada filmske industrije za poslednjih više od 60 godina, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

Zvezde američkog filma "Openhajmer" Kilijan Marfi i Emili Blant napustili su premijeru filma u Londonu pridružujući se na taj način štrajku koji bi mogao da zaustavi celu industriju.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednoj od prvih velikih akcija koja signalizira predstojeći štrajk glumaca, režiser „Openhajmera“ Кristofer Nolan rekao je na premijeri filma u Velikoj Britaniji da je glumačka ekipa napustila događaj u znak solidarnosti sa svim članovima Američke federacije televizijskih i radijskih umetnika (SAG-AFTRA) koji štrajkuju širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.