GRAĐEVINCI U ŠTRAJKU: Blokirani radovi na mostu Zemun - Borča

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAĐEVINCI U ŠTRAJKU: Blokirani radovi na mostu Zemun - Borča

Radnici tog građevinskog preduzeća štrajkuju zbog neisplaćenih zarada i dotaciija

BEOGRAD - Oko 300 zaposlenih u beogradskom preduzeću „Ratko Mitrović - niskogradnja“ počelo je štrajk na svim gradilištima na kojima su angažovani.

Radnici štrajkuju jer im poslodavac duguje zarade, saopštio je Sindikat radnika građevinarstva i industrije građevinskog materijala Srbije.

Kako je naveo poverenik Sindikalne organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Ratko Mitrović - niskogradnja“ Mile Čolić, radnici štrajkuju na obilaznici kod Borče, odnosno pristupnim putevima za most Borča - Zemun, zatim na zemunskoj strani mosta, obilaznici oko Beograda na delu od Dobanovaca do Ostružnice i u Ulici vojvode Stepe, koja se rekonstruiše.

On je naveo da radnici tog građevinskog preduzeća štrajkuju zbog neisplaćenih zarada i dotaciija. Čolić je istakao da će štrajk trajati dok se zahtevi radnika ne ispune, navodeći da je o celom slučaju obaveštena i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.