Izvor: Domino Magazin, 26.Okt.2023, 08:48

Filmovi i serije će kasniti – Štrajk u Hollywoodu doneo velike probleme

Filmovi i serije će kasniti. A razlog je štrajk u Hollywoodu koji je doneo velike probleme. Iako su se autori i pisci dogovorili sa produkcijskim kućama, glumci i dalje štrajkuku, Zato problemi ostaju i trebaće meseci ili godine da se stanje vrati u normalu. Američki sindikat SAG-AFTRA, u kome je preko 160.000 filmskih i televizijskih […] The post Filmovi i serije će kasniti – Štrajk u Hollywoodu doneo velike probleme appeared first on Domino.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Zbog štrajka u Holivudu dugo ćemo čekati na ove filmove i serije

Izvor: B92, 27.Okt.2023, 08:13

Američki sindikat SAG-AFTRA, koji obuhvata oko 160.000 filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca i sličnih profesija, štrajkuje više od 100 dana. Zaposleni u industriji, kažu, zabrinuti su zbog finansijskih poteškoća sa kojima se suočavaju i nadaju se da će postići dogovor sa produkcijskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.