ERUPCIJA NASILJA U BARSELONI! Separatisti ponovo JURIŠAJU NA POLICIJU, ne odustaju od SULUDIH ZAHTEVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERUPCIJA NASILJA U BARSELONI! Separatisti ponovo JURIŠAJU NA POLICIJU, ne odustaju od SULUDIH ZAHTEVA (VIDEO)

Opšti štrajk je organizovan na poziv sindikata koji zagovaraju nezavisnost Katalonije.

U Barseloni su se ponovo sukobili demonstranti i policija. Demonstranti ne odustaju od svojih zahteva.

U ponedeljak je Vrhovni sud u Madridu osudio devet katalonskih lidera na zatvorske kazne od devet do 13 godina zbog organizovanja referenduma o nezavisnosti 2017. godine, a od tada su u Barseloni počeli protesti. Opšti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štrajk je organizovan na poziv sindikata koji zagovaraju nezavisnost Katalonije, a hiljade demonstranata se od posle podneva nalaze na ulicama grada gde sporadično dolazi do sukoba s policijom.

Vlasti Barselone saopštile su  da je tokom protekle nedelje u neredima tokom protesta , povređeno više od 500 osoba i da je policija privela više od 150 ljudi.

RUSKA GRDOSIJA! Sat vremena leta košta 6.000 dolara: Ovo je NAJVEĆI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.