Dimitrije potvrdio za Južne vesti: Pušten sam sa VMA, prekidam štrajk glađu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2023, 06:28

Dimitrije potvrdio za "Južne vesti": Pušten sam sa VMA, prekidam štrajk glađu

Niški student Dimitrije Dimić primljen je noćas na Vojnomedicinsku akademiju, gde mu je ukazana pomoć, a pušten je oko 1 sat posle ponoći, potvrdio je Dimitrije. On je odlučio da prekine štrajk glađu na zahtev građana.

Šesti dan neuzimanja hrane, zabrinutost građana, iscrpljenost niškog studenta koji se odlučio na radikalni politički čin, potencijalna drama u Pionirskom parku završila se večeras posle protesta "Srbija protiv nasilja".

Evo sad sam izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa VMA. Prekinuo sam štrajk glađu na zahtev građana - naveo je noćas Dimitrije za "Južne vesti".

Dimitrijev čin uzburkao je javnost, on je štrajkom glađu tražio da se ispune zahtevi protesta "Srbija protiv nasilja", protestovao je radikalnim činom ispred Predsedništva Srbije, a iako mu je bio pod prozorom, predsednik svih građana, po Ustavu, nije ga udostojio posetom niti razgovorom.

O razlozima štrajka glađu Dimitrije je govorio u emisiji "15 minuta".
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.