Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 14:18

Danas sastanak menadžmenta Galenike sa štrajkačima! Sindikat tvrdi da kompanija laže oko povećanja: "Nisu isplatili ni to što su obećali"

Sastanak menadžmenta Galenika a.d. i oko 250 radnika koji su ovog ponedeljka stupili u štrajk počeće danas u 14:30 časova, gde će štrajkači i poslodavac ponovo pokušati da pronađu dogovor o povećanju plata tj. dali će ispoštovati zahtev radnika da se plate linearno, odjednom, povećaju za oko 10 odsto za celu 2024. godinu.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sindikat i uprava Galenike nisu danas nisu postigli dogovor: Pregovori se nastavljaju sutra

Izvor: Blic, 20.Mar.2024

Na današnjem sastanku sa štrajkačkog odbora i menadžementa Galenike nije postignut dogovor o spornom povećanju plata zbog čega je oko 250 zaposlenih u ponedeljak otpočelo štrajk.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.