Da sam ja ko Toma, Vojvodina bi dosad bila kontinent

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da sam ja k'o Toma, Vojvodina bi dosad bila kontinent

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je začuđen odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića da poseti Tomislava Nikolića kada je počeo štrajk glađu i žeđu.

Tadić je posle par sati nepijenja Nikolića odmah otišao da se zabrine za njegovu sudbinu, a nisam primetio da je toliko brige bilo kada su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz očaja i nemoći sekli sebi udove da bi skrenuli pažnju na teško stanje u kome žive, rekao je Čanak.

On je izrazio čuđenje ponašanjem medija u slučaju Nikolićevog štrajka.

"Čudno da se digne ovolika halabuka oko nekakvog štrajka zato da bi se došlo do izbora mesec ili dva ranije. To je uvredljivo za zdrav razum i jasno se vidi da iza toga stoji najobičnije politikanstvo", izjavio je Čanak.

"Što se tiče štrajkova glađu kao vida političke borbe u parlamentarnoj demokratiji, oni su svi to naučili od svog vođe, idola i ideološkog lidera Šešelja dr Vojislava.

Meni je još pred očima slika uprepodobljenog Tomislava Nikolića kako priča da će Šešelj da posti do smrti u haškom kazamatu.

Naravno, niti je on postio do smrti, niti je šta od toga bilo, kao što neće biti ni sada.

Da držanje povremenih dijeta daje političke rezultate, a da sam ja svaki put kad sam držao dijetu to proglašavao za štrajk glađu, i da se neko na to obazirao, dosad bi Vojvodina već bila kontinent“, zaključio je Nenad Čanak za "Danas".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.