Cibona pred štrajkom, možda ni ne dođu na finalni turnir ABA lige?

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona pred štrajkom, možda ni ne dođu na finalni turnir ABA lige?

U najnezgodnijem trenutku sezone počela su previranja unutar Cibone koja je, prenose hrvatski mediji, pred štrajkom!
(FOTO: D. Žarković)
Slaven Rimac, trener zagrebačkog velikana, podigao je glas u ime igrača koji nisu dobili očekivan novac i kojima je dosta obećanja.
Ako su igrači krvarili da bi stigli na fajnal–for, onda se od ljudi koji bi trebalo da donesu novac očekuje da krvare >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kako bi ispunili svoja obećanja – rekao je Rimac, posle čega se oglasio Domagoj Čavlović, prvi operativac kluba:
Postojao je plan isplate, međutim, pojavile su se objektivne poteškoće na koje nismo mogli da utičemo. Ipak, do odlaska u Beograd na fajnal-for igrači će dobiti novac. To garantujem.
Kako prenosi „Jutarnji list“, sa računa je poslednjih dana skinuto skoro milion kuna. Deo je otišao na jednog bivšeg igrača, deo na nekadašnjeg klupskog operativca.
Zagrebački velikan je već pregrmeo jednu tešku situaciju, kada su klub napustili nosioci igre a u njemu ostali samo najuporniji.
I oni su izborili plasman na završni turnir ABA lige na kojem će u polufinalu igrati protiv Crvene zvezde. A možda i neće!?

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.