Bivši fudbaleri Borca prekinuli štrajk glađu

Izvor: RTS, 10.Jun.2020, 17:09

Bivši fudbaleri Borca prekinuli štrajk glađu

Nekdašnji fudbaleri Borca prekinuli su štrajk glađu posle tri dana, pošto je jedan igrač završio u bolnici. Dogovor sa gradskom upravom o isplati dugovanja igračima nije postignut.
Nakon tri dana protrsta ispred gradske uprave u Čačku, nekadašnji fudbaleri Borca prekinuli su štrajk glađu, na preporuku lekara.
"Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz gradske uprave Čačka, koji su porodice igrača izigrali i doveli na rub egzistencije, nisu se udostojili da pozovu igrače na razgovor, iako su im igrači bili ispod prozora. Nisu se udostojili da u prolazu kažu 'dobar dan' igračima, što nema veze sa štrajkom glađuveć je stvar elementarne kulture", navodi se u saopštenju sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost.
Štrajk glađu, prvi u istoriji svetskog fudbala, okončan je na preporuku lekara, pošto je jedan igrač hospitalizovan.
Sindikat Nezavisnost zahvalio se svim igračima koji su podržali štrajkače, građanima Čačka koji su ih svakodnevno obilazili i donosili im vodu, kao i pripadnicima policije, koji su se ponašali veoma profesionalno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Fudbaleri iz Čačka prekinuli štrajk glađu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jun.2020

Fudbaleri su prekinuli štrajk glađu, u kom su bili tri dana sa zahtevom da im lokalna samouprava isplati dugovanja nastala u vreme dok su igrali za klub koji je u međuvremenu ugašen

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.