Bez gužvi, ali i dalje blokada puta

Izvor: B92, 05.Sep.2013, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez gužvi, ali i dalje blokada puta

Beograd -- Na granici su zadržavanja oko 30 minuta, a zbog štrajka poljoprivrednika i jutros su blokirani putni pravci Velika Plana -Smederevo i Velika Plana - Žabari.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, van gradskih sredina saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima, a nakon prohladnog jutra, vozače tokom dana očekuju povoljne vremenske prilike za obavljanje saobraćaja.

Svim vozačima se savetuje da, ukoliko planiraju putovanje prekontrolišu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Ukoliko se u vožnji pojave nepredviđene smetnje ili kvar na vozilu, radi bezbednosti treba pomeriti vozilo na neko bezbedno proširenje pored puta, obavezno postaviti trougao i obući reflektujući prsluk.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Lazarevačkom drumu u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blokada puteva Velika Plana-Smederevo i Velika Plana-Žabari

Izvor: Press, 05.Sep.2013

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije, van gradskih sredina saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima, a nakon prohladnog jutra, vozače tokom dana očekuju povoljne vremenske prilike za obavljanje saobraćaja.. Svim vozačima se savetuje da, ukoliko planiraju putovanje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.