Dok policija štrajkuje ko registruje vozila?

Izvor: MojAuto, 23.Dec.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok policija štrajkuje ko registruje vozila?

  Zaposleni u MUP-u su stupili u štrajk sredinom meseca, tražeći bolje uslove rada i poboljšanje materijalnog stanja radnika. Kako prema izjavama sindikalaca 90% pripadnika policije je u štrajku, postavlja se pitanje ko onda obavlja poslove iz njihove nadležnosti. Iz policije odgovaraju da će na hitne pozive odgovarati kao i do sada, dok će ostali slučajevi morati da pričekaju dok se ovaj problem ne reši. Najveći problem, koji je stvorio i najveće negodovanje građana, izazvao je zastoj, odnosno stopiranje rada šalter sala za izradu ličnih dokumenata, ali i za registraciju vozila, što je ovih dana veliki problem vozača u Srbiji. To znači da su vozači u Srbiji dovedeni u situaciju da ne znaju šta da rade. Da li da voze neregistrovano vozilo ili da jednostavno parkiraju svoje automobile u garažu.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na MojAuto...






Povezane vesti

Policija nastavlja štrajk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Dec.2011

NOVI SAD -..Policija nastavlja štrajk koji je počela 12. decembra, od kada ne radi šalter sala za prijem i izdavanje ličnih dokumenata, a obustavljena je i registracija vozila javnih i komunalnih preduzeća. Od pre dva dana u štrajku su i saobraćajci. U Nezavisnom sindikatu policije za ponedeljak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MojAuto. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MojAuto. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.