Đilas osudio protest policije zbog kolapsa u gradu

Izvor: Blic, 26.Dec.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas osudio protest policije zbog kolapsa u gradu

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas najoštrije je osudio današnji protest Nezavisnog sindikata policije koji je izazvao kolaps na ulicama glavnog grada.

"Svako ima pravo da štrajkuje u skladu sa zakonom, ali niko nema pravo da svojim protestom ugrožava normalan život Beograđana, a upravo su to danas bokadom saobraćaja u centru grada učinili pojedini pripadnici MUP-a", naveo je Đilas u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Gradonačelnik je ukazao da su Beograđani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sate i sate proveli u saobraćaju, kao i da je bio otežan prolazak vozila hitne pomoći i vatrogasaca.

On je istakao da je Beograd sa više stotina miliona dinara pomogao rad beogradske policije i da se ogromna većina njenih pripadnika Beograđanima na odnosu prema policiji svakodnevno zahvaljuje radeći pošteno i profesionalno.

"Očekujem da se ovakav vid protesta nikada više ne ponovi, a da se prema svima koji ugrožavaju osnovna prava Beograđana primene zakonom predviđene sankcije, bez obzira da li nose uniformu ili ne", poručio je Đilas.

Povezane vesti: Protestovalo 1.500 policajaca ispred zgrade Vlade Srbije Nezavisni sindikat policije najavio protest ispred Vlade Tri dana u redu zbog štrajka policajaca Protest sindikata zdravstva u Novom Sadu Policijski sindikat prekinuo štrajk
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðilas osudio protest policije zbog kolapsa u gradu

Izvor: S media, 26.Dec.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas najoštrije je osudio današnji protest Nezavisnog sindikata policije koji je izazvao kolaps na ulicama glavnog grada..."Svako ima pravo da štrajkuje u skladu sa zakonom, ali niko nema pravo da svojim protestom ugrožava normalan život Beograđana, a upravo su...

Nastavak na S media...

Đilas osudio protest policije

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas najoštrije je osudio današnji protest Nezavisnog sindikata policije koji je izazvao kolaps na ulicama glavnog grada..."Svako ima pravo da štrajkuje u skladu sa zakonom, ali niko nema pravo da svojim protestom ugrožava normalan život Beograđana. Upravo su to...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.