Deo briselske policije u štrajku zbog previše posla

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jan.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo briselske policije u štrajku zbog previše posla

Policija u delu Brisela koji je bio u centru antiterorističkih akcija poslednjih godinu dana organizovala je danas nezvanični štrajk zbog opterećenosti nedovoljnog ljudstva i preteranog broja radnih sati.

Policajci iz noćne smene i jutarnje smene u zoni Brisel Zapad koja obuhvata Molenbek, deo iz koga je više osumnjičenih napadača, javili su da su bolesni, što obuhvata 74 policajaca.

"Ovo je potez >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz besa. Policajci se žale na previše posla, posebno vezano za borbu protiv radikalizacije", rekao je šef plicije Brisela Zapad Johan De Beker.

Policija iz drugih kvartova došla je da preuzme njihove dužnosti. Molenbek je kvart dosta povezan sa terorističkim napadima u Parizu u novembru 2015. godine, pošto su neki od osumnjičenih odrasli ili su živeli u toj briselskoj četvrti.

U Briselu je nivo uzbune na drugom najvišem stepenu, posle napada u tom gradu od 22. marta prošle godine, zbog čega policija ima dodatne dužnosti, jako je opterećena.

"Ljudima je dosta. Nema dvoljno policije u interventnim brigadama", rekao je Kris Verstreten iz policijskog sindikata SLFP.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo briselske policije u štrajku zbog previše posla

Izvor: N1 televizija, 06.Jan.2017

Policija u delu Brisela, koji je bio u centru antiterorističkih akcija poslednjih godinu dana, organizovala je nezvanični štrajk zbog opterećenosti nedovoljnog ljudstva i preteranog broja radnih sati...Policajci iz noćne i jutarnje smene u zoni Brisel Zapad koja obuhvata Molenbek, deo iz koga je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.