Umro ruski hokejaš Čerepanov

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro ruski hokejaš Čerepanov

MOSKVA - Juniorski reprezentativac Rusije u hokeju na ledu, napadač "Avangarda" iz Omska Aleksej Čerepanov, koji je ove sezone bio prvi izbor na draftu njujorških Rendžersa, umro je sinoć od posledica srčanog udara tokom utakmice Kontinentalne lige protiv ekipe "Vitijaz" u gradu Čehovu, prenele su danas svetske agencije.

Članu juniorske selekcije Rusije, koja je prošle godine osvojila titulu svetskog prvaka, pozlilo je za vreme meča, saigračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se požalio na bolove u grudima i nakon toga bio zamenjen.

Devetnaestogodišnji Čerepanov je hitno prebačen u najbližu bolnicu, ali mu nije bilo pomoći i lekari su konstatovali smrt.

Rendžersi su nesrećnom hokejašu uoči utakmice profesionalne lige u Njujorku odali poštu minutom ćutanja.

"Ova tragedija nas je sve veoma potresla. Aleksej je bio izuzetan momak , inteligentan i energičan, sa ogromnim talentom i velikom budućnošću", rekao je generalni menadžer Rendžersa Glen Seder.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.