COLA I KOLINDA Evo sta Zdravko kaze na price o vezi sa predsednicom Hrvatske

Izvor: medio.rs, 04.Avg.2015, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

COLA I KOLINDA Evo sta Zdravko kaze na price o vezi sa predsednicom Hrvatske

Spekulacije o njihovom ljubavnom odnosu već duže vreme su prisutne u javnosti

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je, navodno, pre skoro 30 godina bila u vezi sa jednim velikim jugoslovenskim zavodnikom, a mnogi pretpostavljaju da je reč o Zdravku Čoliću.

Popularni pevač, međutim, kaže da sa Kolindom nikad nije imao priliku čak ni da porazgovara:

– Sve su to >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << tračevi, koji nemaju veze sa istinom. Ja čak nju ni ne poznajem – kaže Zdravko za Informer.

Čola je dodao:

– Voleo bih da upoznam predsednicu Hrvatske, kao što sam upoznao Đukanovića, Dodika, Vučića, Izetbegovića. Što da ne.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Srpski pevač i hrvatska predsednica? Evo šta on kaže o toj vezi

Izvor: B92, 04.Avg.2015

Poznati srpski pevač Zdravko Čolić odlučio je da reaguje na spekulacije da je davnih dana bio u vezi sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović...Navodno, pre 30 godina Kolinda je bila u vezi sa jednim jugoslovenskim zavodnikom, a mnogi pretpostavljaju da je reč upravo o Zdravku Čoliću...Popularni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.