Vlada Stanojević već zaboravio na batine i otvorio kafanu

Izvor: Blic, 20.Feb.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stanojević već zaboravio na batine i otvorio kafanu

Vladimir Stanojević, koji je pre dve nedelje prebio svoju suprugu Ana Mariju Žujović, sinoć je u velikom veselju otvorio kafanu.

Kafanu pored Vladimira, drži i maneken Boris Stamenković.

Dok je Boris dočekivao goste, Vladimir je sedeo u separeu okružen prijateljima i jednim momkom iz obezbeđenja. Kako smo saznali na licu mesta, posle skandala sa Ana Marijom Žujović, voditelj je angažovao nekoga da ga čuva.

Dobro raspoložen i sređen, Vadimir se zabavljao do duboko u noć, sve vreme sa čašom u ruci.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Stanojević zaboravio na batine i otvorio kafanu

Izvor: Blic, 20.Feb.2015

Vladimir Stanojević, koji je pre dve nedelje prebio svoju suprugu Ana Mariju Žujović, sinoć je u velikom veselju otvorio kafanu. On je za "Blic" rekao da je pozvao svoju bivšu da dođe, ali kako nisu u kontaktu da ne zna hoće li se pojaviti. Ona nije došla...Kafanu pored Vladimira, drži i maneken...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.