Venčavaju se deca Vitni Hjuston

Izvor: Mondo, 12.Okt.2012, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčavaju se deca Vitni Hjuston

Nisu u biološkom rodu, ali su vezom šokirali javnost - ćerka i usvojeni sin pevačice planiraju venčanje.

Bobi Kristina Braun (19) i Nik Gordon (22) venčaće se uskoro, najavljeno je u rijalitiju porodice pokojne pevačice Vitni Hjuston.

Bobi Kristina šokirala je javnost nedugo nakon smrti majke, kada je potvrdila da je u vezi sa Nikom, kojeg je Vitni usvojila pre desetak godina.

Tinejdžerka je pokazala i prsten sa safirom, sličan prstenu princeze Dajane kojim je princ Vilijam svojevremeno verio Kejt Midlton.

Šta vi mislite?

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćerka Vitni Hjuston potvrdila glasine o veridbi

Izvor: Blic, 12.Okt.2012

Bobi Kristina Braun u avgustu je od svog momka Nika Gordona dobila prsten sa safirom, koji je pokrenuo glasine o njihovoj veridbi. Sada je ćerka pevačice Vitni Hjuston javno potvrdila da će se udati za zvezdinog usvojenog sina...Devetnaestogodišnja Bobi Kristina glavna je zvezda novog rialiti šoua...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.