(VIDEO) Već zabranjen za mlađe od 18: Pogledajte Đusov novi spot!

Izvor: Press, 20.Nov.2013, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Već zabranjen za mlađe od 18: Pogledajte Đusov novi spot!

Reper Đus i starleta Slađa Guduraš snimili su duetsku pesmu "Silikoni i kubici" čiji naslov najavljuje veoma provokativan tekst, koji je morala da prati i ekranizacija u tom stilu.
Spot za pesmu je ugledao svetlost dana pre nekoliko sati na sajtu Jutjub, ali zbog provokativnih scena i obnaženih devojaka nije dostupan za gledanje mlađim osobama od 18 godina.
Pa, ako ste punoletni, pogledajte ovaj spot:

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đusov novi spot zabranjen za maloletne! (Video)

Izvor: Svet plus, 20.Nov.2013

Reper Đus objavio je novi spot za pesmu "Silikoni i kubici ", a već se po naslovu može naslutiti da se radi o nečemu veoma provokativnom. Još jedan dokaz za to jeste što je spot na Youtube-u zabranjen za mlađe od 18 godina.

Nastavak na Svet plus...

Spot koji je zabranjen za maloletnike nakon nekoliko sati emitovanja!

Izvor: Blic, 20.Nov.2013

Posle samo nekoliko sati, spot za pesmu repera Đusa, koju je snimio sa starletom Slađom Guduraš, "Silikoni i kubici", zabranjen je za mlađe od 18 godina ..Provokativni naziv i provokativniji spot je ono što su Đus i Slađa Guduraš stvorili zajedničkom saradnjom...Posle nekoliko sati, spot je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.