(VIDEO) POMETNJA U LONDONSKOM METROU: Džon Ledžend seo za klavir i izazvao histeriju!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) POMETNJA U LONDONSKOM METROU: Džon Ledžend seo za klavir i izazvao histeriju!

.

Popularni pevač Džon Ledžend napravio je pravu malu predstavu u londonskom metrou svojim desetominutnim nastupom

Naime, danas pre podne na stanici St Pancras u Londonu nastala je potpuna pometnja kada se u jednom trenutku niotkuda pojavio Džon Ledžend

Dobitnik čak deset Gremi nagrada mirno je došetao do klavira, seo i počeo da svira jedan od svojih najvećih hitova "All of me"

Inače, pevač je ovim kratkim nastupom najavio svoju svetsku turneju, a fanovi u Britaniji moći će da uživaju u koncertima u septembru, dok publika u Srbiji, nažalost, nije te sreće

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džon Ledžend napravio pometnju londonskom metrou! (video)

Izvor: Svet, 29.Mar.2017

Danas pre podne na stanici St Pancras u Londonu nastala je potpuna pometnja kada se u jednom trenutku niotkuda pojavio Džon Ledžend i napravio pravi performans za sve koji su se u tom momentu zatekli na stanici.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.