VB: Marijana opet u „akciji“

Izvor: Dzungla.org, 30.Mar.2011, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Marijana opet u „akciji“

Atraktivna Šibenčanka ponovo je bila ispod 'jorgan planine', ali je muvala i još jednog učesnika rijalitija!

Marijana i Nemeš već su se 'proslavili' akcijom u Kući, a nova žurka pokazala je da se između njih sve tek zahuktava. Pošto su se ukućani pošteno napili, uskočili su u bazen, gde je Nemeš ekipi priredio mali koncert, i ljubio se i mazio sa Marijanom pred svima.
www.youtube.com/watch?v=QfAULMjRdTs
>> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << />
Nešto kasnije, Marijana je muvala Lestera kog je pokušala da poljubi, ali on je 'iskulirao'. Veče je završila u krevetu sa Nemešom, što u Kući već postaje tradicija...
Inače, domaća štampa prenosi da je voditeljka Marijana Mićić prekršila pravila rijalitija, pošto je Nemešu i svojoj imenjakinji u direktnom prenosu saopštila da je snimak njihovog seksa emitovan u javnosti.
Pravila Velikog Brata nalažu da se ukućanima ne smeju saopštavati nikakve informacije iz spoljašnjeg sveta, a golupčići iz Kuće sada znaju da su njihove porodice, zajedno sa milionskim auditorijumom, videle akciju ispod jorgana.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukućani gledali seks Nemeša i Marijane

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 01:05

Marijana i Nemeš su ponovo imali seks u kući “Velikog brata”, a ovoga puta seks nisu krili ni od sustanara, koji su jasno videli šta se desilo. Žurka i alkohol su ih zbližili....Sve je počelo ludom žurkom tokom koje su svi popili malo više. Marijana i Nemeš su plesali, a potom su otišli...

Nastavak na Blic...

VB: Marijana se kaje zbog seksa, Nemeš se ni ne seća

Izvor: medio.rs, 31.Mar.2011

Marijana i Nemeš su u noći između utorka i srede ponovo imali seks. Ovoga puta se nisu suzdržavali i jasno se videlo šta se odvija ispod "jorgan planine". Ipak, ono što je tokom noći gasilo strast, ujutru je donelo samo glavobolju, pokajanje i pitanja.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.