Taman je mislio da ide do finala: Odlukom žirija Meda napustio takmičenje! (FOTO)

Izvor: S media, 18.Nov.2012, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taman je mislio da ide do finala: Odlukom žirija Meda napustio takmičenje! (FOTO)

Došlo je vreme za pravo takmičenje, od pet hiljada kandidata žiri je izarao trinaest koji su dobili mogućnost da se predstave publici! Osim publike u Srbiji, mogućnost glasanja sada imaju i gledaoci iz Crne Gore!

Ovog puta u ulozi voditelja našao se Andrija Milošević koji je napomenuo da je večerašnja tema emisije "Ovo sam ja". Prvi se predstavio Nikola Planka koji je napomenuo da voli da se ponaša kao dete, da živi i uživa u životu. On je odabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pesmu "Celu noć, i celi dan" koju u orginalu izvodi grupa MVP!

- Meni se tvoja pojava i pevanje jako dopada, ti si za ovaj posao, u ovoj pesmi nisi mogao ni mnogo da se pokažem ako se uzme u obzir da je prilično ravna. Sve u svemu bilo je dobro, scenski nastup je odličan. - rekla je Aleksandra Radović, a sa njom se složio i Mare! Za razliku od njih treći član žirija Vlado Georgiev je imao manje zamerke.

- Moglo je bolje, ali ovo nije pevačka pesma. Kada bi neko super otpevao ovu pesmu, a stojao kao ćuk, ne bi bilo lepo. Takođe mislim da jesi za ovaj posao, i nadam se da ćeš ići dalje. rekao je on.

Izgleda da se Sari Jovanović baš žurilo da stane na binu, pa je sebe predstavila u kratkim crtama.Istakla je da obožava crvenu boju, pošto joj daje više pouzdanja, jer je ona savršena devojka iz komšiluka. Iako je Andrija udelio sve komplimente žiri je bio pomalo skeptičan da bi na kraju dobila sve pohvale.

Vesna Pavlović iz Mladenovca, koja se predstavila kao lakoverna i naivna osoba sa običnim pogledom na svet, uopšte nije odala taj utisak kada je stala pred žiri.

-Vesna meni se dopada kako pevaš, izgledaš, nastupaš! To je bilo vrlo fino, bila si odlična. - naglasio joj je Vlado, što su njegove kolege takođe potvrdile.

Za razliku od Vesne njen kolega Zoran Stanić je roker, koji kako kaže nije klasičan roker već voli taj stil. Svojim minusom u ovom tamičenju smatra to što osim glasa nema šta da pokaže. Voli dobro da se obuče, ali mu to retko uspeva.

-Posle tebe poželim da se vratim u mladost, podsetio si me na to vreme. Bio si super, smejao si se, što je nešto na šta nisam navikla. - bila je kratka Aleksandra, dok je Vlado imao drugačije viđenje.

Divno su te našminkali, uz ovu muziku to ide. Iako nemamo tastere imaš od mene zeleno.- rekao je on.

Voli da grli ljude, osim zagrljaja dobijaju i poljupce. Njen plasman u emisiji "Prvi Glas Srbije" joj puno znači. Nakon svog predstavljanja Saška Jovanović je bila spremna za pesmu. Posle nastupa u studiju se jedino čulo skandiranje publike, koju je žiri poslušao pa nisu želeli da preterano komentarišu njeno pevanje.

Pevanje jako volim zato što me smiruje, daje mi inspiraciju. Po prirodi sam jako nasmejana, volim jako da se šalim. - je deo predstavljanja Sanje Dimitrijević.

-Ja tebe iskritikovah u onim duelima, ali mi nije žao! Sada si obratila pažnju na sve,i prosto si bila sjajna. Ovo je potpuno drugačije na sve ostalo. -glasio je Aleksandrin komentar.

Dolazi iz Sarajeva, prošle godine je rano napustio takmičenje, ono što ga tišti je nepravda. Pamti prve korake svog sina,i njegove prve reči. Dejan Krstović Meda je naglasio da živi od pevanja! Predstavio se pesmom "Traži" od Harisa Džinovića i pobrao apsolutne simpatije žirija, ali i pubilke u studiju.

Iako nije nametljiva, kada stane na scenu oseća da je bina njena. Ne želi da se razočara pa ne očekuje previše, ali izgleda da je Mirna Radulović rešila da osvoji i žiri i publiku. Njen energičan nastup bio je propraćen aplauzom, ali razočarenje žirija je bilo primetno.

-Mirna je bila baš mirna, imaš dobar vokal. Da bi ostao iskren u ovoj ulozi moram da ti kažem da nisi imala ubedljivu energiju. Sada kada sam te slušao, za raliku od prošlog puta mogao sam zaspati.- naglsio je Vlado.

Posle dečijeg Eurosonga Nevena Božović će stati pred stručni žiri Prvog Glasa Srbije. Dolazi iz Kosovske Mitrovice, svoju veliku šansu vidi u muzici koja je njena velika ljuvav.

-Nevena mislim da si vanserijiski pevač, ozbiljan igrač! Apsolutno je sve na svom mestu, izgled, pevanje, imaš divnu setu kada treba ti je pokažeš. Kada bih mogla da ocenjujem dobila bi ocenu deset.- rekla je Aleksandra.

-Ja te Nevena više ne bi slao na Evrozivije, jer ti si za mnogo veče i bolje manifestacije. - nadovezao se Vlado.

Jovana Živković mnogo voli kreativnost. Navikla je da bude u centru pažnje, ali želi i da upozna neku normalnu i skromnu osobu. Želja joj je da postane pevačica.

-U ovom slučaju sam nevin, pohvaliću te maksimalno! Drago mi je da nisi izneverila naše mišljenje od pošli put.-rekao je Vlado, zbog kog je prošli put nastao pravi skandal kada je dao zeleno svetlo Jovani, za prolazak dalje.

Iako je do sada bio pumpadžija Boris Petrović je rešio da pokaže svoj talentat za muziku, a to je primetio i žiri. Ovacija publike ovog puta nije izostala.

Snežana Vušović život ne shvata preozbiljno, voli da se druži sa drugim ljudima. Ne želi da bude na jednom mestu, pa je tako i poželela da se nađe na sceni "Prvog Glasa Srbije". Ono što je izdvojilo od svih kandidata jeste izbor pesme. Ona je pevala "Kralj ponoći" koju u orginalu izvodi Ana Bekuta.

Ivan Petrović, operski pevač iz Čačka pobrao je simpatije publike pri samom pojavljivanju. Ono što su mnogi od njih primetili je njegova sličnost sa kolegom iz prošle sezone Igorom Terzijom.

-Apsolutno sve pohvale sa moje strane. Zaista fantastičan vokal.- kazala je Radovićka, a zatim je usledio grmoglasan aplauz publike.

Nakon predstavljanja takmičara nastupili su prošlogodišnji kandidati. Odlukom glasova publike u duel su otišli Vesna Pavlović i Dejan Krstović Meda. Iako je Meda imao simpatije žirija još prošle godine, ovaj put su glasali po pevanju. Posle otpevanih numera žiri je odlučio da Vesna dobije šansu i prođe u sledeći krug.

Izvor: Smedia, Foto: Prva.rs

Pretraga po temi: Prvi Glas Srbije, Vlado Georgijev, Nikola, Snežana, Igor, Filip Mitrović, Ivan Petrović, Boris Petrović, Aleksandra Radović, Mare, Snežana Vušović, Nevena Božović, Meda, Dejan Krstović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taman je mislio da ide do finala: Odlukom žirija Meda napustio takmičenje! (FOTO)

Izvor: S media, 18.Nov.2012

Došlo je vreme za pravo takmičenje, od pet hiljada kandidata žiri je izarao trinaest koji su dobili mogućnost da se predstave publici! Osim publike u Srbiji, mogućnost glasanja sada imaju i gledaoci iz Crne Gore! ..Ovog puta u ulozi voditelja našao se Andrija Milošević koji je napomenuo da je...

Nastavak na S media...

Taman je mislio da ide do finala: Odlukom žirija meda napustio takmičenje!

Izvor: Poznati.info, 18.Nov.2012

Došlo je vreme za pravo takmičenje, od pet hiljada kandidata žiri je izarao trinaest koji su dobili mogućnost da se predstave publici! Osim publike u Srbiji, mogućnost glasanja sada imaju i gledaoci iz Crne Gore!..Ovog puta u ulozi voditelja našao se Andrija Milošević koji je napomenuo da je...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.