Stefan Petrušić je nova Zvezda Granda(VIDEO)

Izvor: S media, 19.Jun.2011, 03:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Petrušić je nova Zvezda Granda(VIDEO)

Nakon više od deset meseci i žestoke borbe među kandidatima, Srbija je dobila pobednika novih "Zvezda Granda" za 2011. godinu. To je mladi Stefan Petrušić koji je sa više od 200.000 glasova u superfinalu pobedio Ivanu Pavković koja je imala više od 180.000 glasova.

Pop muzika je izgleda pobedila narodnjake u ovom takmičenju za "Zvezde Granda". Andrija Marković, Bojana Šarović, Milan Mitrović, Mišel Gvozdenović, Mirjana Mirković,Dragi Domić, Ivana Pavković i Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Petrušić su se borili svojim glasovima na grandioznoj bini Beogradske arene, za laskavu titulu nove Zvezde Granda.

Arena je bila premala za one koji su došli da bodre svoje favorite, koji su sve vreme pevali zajedno sa kandidatima. Mladi pevači su pevali bez treme, samouvereni, uostalom naučili su da se nose sa stresnim situacijama od početka takmičenja. Od njih osmoro jako dobrih Srbija je izabrala onog najboljeg. A to je Stefan Petrušić iz Smederevske Palanke, koji je odneo pobedu nakon četiri kruga eliminacija. Stefan se od početka takmičenja istakao svojim vokalom i pop muzikom koju je forsirao i ostao joj dosledan, do kraja, do same pobede.

- Hvala vam puno na podršci. Puno vas volim, obratio se presrećni Stefan, primio u ruke veliku statuu, i za kraj još jednom otpevao pesmu "Nesanica".

Večeras finale „Zvezda Granda“

Zvezde Granda: Jelena Vučković nije prošla u top 9

Bivša Zvezda Granda s Bregom!

Publiku je u pauzama zabavljala prethodna garnitura "Zvezda granda", Milan Topalović- Topalko, Bane Mojićević, Darko Lazić, Milica Todorović, Dušan Svilar i Milan Dinčić- Dinča.

Da vas podsetimo, pobednik "Zvezda Granda" će biti bogatiji za dvosoban stan u Beogradu, u vrednosti od 70.000 evra, potpisaće ugovor i snimiti album za "Grand produkciju". Drugoplasirana Ivana Pavković je dobila auto, a trećeplasiran Milan Mitrović, kao i kandidati koji su ispali u ranijim krugovima će, zajedno s Petrom Mitićem, Mirjanom Aleksić, Jelenom Gerbec i Jelenom Vučković, koji su ispali iz takmičenja pred samu Arenu, snimiti po pesmu i naravno postati ponosni članovi "Granda".

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Marija Nerandžić
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Petrušić je nova Zvezda Granda (Video)

Izvor: Dzungla.org, 19.Jun.2011

Nakon više od deset meseci i žestoke borbe među kandidatima, Srbija je dobila pobednika novih 'Zvezda Granda' za 2011. godinu. To je mladi Stefan Petrušić.. Pop muzika je izgleda pobedila narodnjake u ovom takmičenju za 'Zvezde Granda'. Andrija Marković, Bojana Šarović, Milan Mitrović, Mišel...

Nastavak na Dzungla.org...

Stefan Petrušić je nova Zvezda Granda (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Jun.2011

Nakon više od deset meseci i žestoke borbe među kandidatima, Srbija je dobila pobednika novih "Zvezda Granda" za 2011. godinu. To je mladi Stefan Petrušić koji je sa više od 200.000 glasova u superfinalu pobedio Ivanu Pavković koja je imala više od 180.000 glasova...Pop muzika je izgleda pobedila...

Nastavak na S media...

Zvezde Granda: Ivana Pavković i Stefan Petrušić u superfinalu

Izvor: CrveniTepih.com, 19.Jun.2011

Ivana Pavković i Stefan Petrušić su po broju pristiglih glasova stigli u seperfinale. Ivana sa pristiglih 182 412 glasova je drugoplasirana i njoj je pripao auto, dok je Stefan sa 213 664 glasova osvojio pobedu i tako postao zvezda ovogodišnjeg takmičenja. Stefanu će pripasti pobednička statua...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.