NIJE MOGLA DA ODOLI Evo čime je Sloboda Mićalović oduševila Moniku Beluči

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGLA DA ODOLI Evo čime je Sloboda Mićalović oduševila Moniku Beluči

Sloboda Mićalović ne prestaje da oduševljava svoje pratioce, ali i velike svetske zvezde.

Naša glumica objavila je selfi kojim je pokazala svoj elegantni stajling. Na sebi je imala kratku crnu haljinu i dugi beli kaput, a ovom modnom kombinacijom prikupila je veliki broj komplimenata na Instagramu.

Među onima koje je oduševila je i slavna Monika Beluči, koja joj je u komentarima poslala srca, a Sloboda joj je odgovorila na isti način.

Očigledno je da su ove dve glumice ostale u kontaktu i u dobrim odnosima nakon što su se upoznale na snimanju filma Na mlečnom putu Emira Kusturice.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I SVETSKE ZVEZDE JOJ ZAVIDE: Sloboda Mićalović oduševila Moniku Beluči!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2017

...Naša glumica objavila je selfi kojim je pokazala svoj elegantni stajling Na sebi je imala kratku crnu haljinu i dugi beli kaput, a ovom modnom kombinacijom prikupila je veliki broj komplimenata na Instagramu..Među onima koje je oduševila je i slavna Monika Beluči, koja joj je u komentarima poslala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.