Milion dolara za parfem?

Izvor: Press, 12.Apr.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milion dolara za parfem?

Holivudska glumica Cate Blanchett je postala zaštitno lice Armanijevog novog parfema, nakon što je potpisala ugovor vredan 10 miliona dolara. Ova suma je pretekla čak i ugovor od 7 miliona dolara, koji je Brad Pitt potpisao sa Chanelom zarad reklamiranja parfema No.5.

Dobitnica Oskara, negovane kože i lepih crta lica, se već pojavljivala u reklamama kozmetičkog brenda SK-II.
Saradnja Blanchettove i modne kuće Armani nije iznenađenje, ako se uzme u obzir da se glumica često pojavljuje na crvenim tepisima i premijerama baš u njihovim kreacijama. Dizajner Giorgio Armani je izjavio da upravo ona predstavlja viziju žene koju ima na umu kada kreira. Sada Cate Blanchett kolekciji haljina može da doda i parfem sa svojim pečatom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kim K se deblja da bi unovčila mršavljenje?

Izvor: Tracara.com, 12.Apr.2013

Sve za slavu, ili…?Nije tajna da je Kim Kardashian rasprodala svaki delić svoje intime, ne bi li na tome zaradila, a prema glasinama koje kruže, ista stvar će se dogoditi i sa trudnoćom.Američka rijaliti zvezda već nedeljama je na udaru kada je u pitanju njena teža. Mnogi smatraju da se ugojila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.