Bojsi iz Mućki u Srbiji

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojsi iz "Mućki" u Srbiji

Glumac Džon Čalis, poznat po ulozi "Bojsija" u britanskoj TV seriji "Mućke", koja je imala veliku popularnost u Srbiji tokom emitovanja, posetio je Beograd.

U okviru poslovne posete Srbiji, u organizaciji Turističke organizacije Srbije obišao je i upoznao je prestonicu.

Čalis je igrao drugara braće Troter, a došao je u Beograd kako bi promovisao dve autobiografske knjige "Biti Bojsi" i "Posle Bojsija".

"Znao sam ponešto o staroj Jugoslaviji, ali Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mi je bila nepoznanica. Imate sjajnu istoriju, neverovatne kulturno-istorijske spomenike, priroda u urbanoj sredini oduzima dah. Želja mi je da upoznam celu Srbiju i sigurno ću doći ponovo", rekao je Džon nakon obilaska glavnog grada Srbije u pratnji profesionalnog turističkog vodiča.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojsi iz "Mućki" posetio Srbiju

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013

Glumac Džon Čalis, poznat po ulozi "Bojsija" u britanskoj TV seriji "Mućke", koja je imala veliku popularnost u Srbiji tokom emitovanja, posetio je Beograd...U okviru poslovne posete Srbiji, u organizaciji Turističke organizacije Srbije obišao je i upoznao je prestonicu...Čalis je igrao drugara...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.