50 Cent pesnicom udario obožavateljku! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Apr.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

50 Cent pesnicom udario obožavateljku! (VIDEO)

Reper "nabo" ženu u publici koja ga je povukla za ruku!

Foto: YouTube

Reper Kertis Džekson, odnosno 50 Cent, nastupao je u Loksu u Baltimoru, kada je počeo da se rukuje sa ljudima u prvim redovima, a jedna obožavateljka ga je grubo povukla za ruku i zamalo oborila sa bine.

Na snimku se vidi da je 50 Cent pesnicom tresnuo u grudi, ali da stvar bude još čudnija, posle je izveo na binu da tverkuje!

"Šibanje" uživo zbog starlete! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (FOTO, VIDEO)

"Jedan od načina da izbegneš tužbu - udari je, a onda joj pruži pet minuta slave," glasi jedan od komentara ispod snimka.

Pogledajte!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO 50 SENST NOKAUTIRAO OBOŽAVATELJKU Pesnicom je udario U GRUDI, a onda uradio nešto NEVEROVATNO!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2017

...Pevač je nastupao u Loksu u Baltimoru pred velikim brojem obožavatelja Kada je počeo da se rukuje sa ljudima u prvim redovima, a jedna obožavateljka ga je grubo povukla za ruku i zamalo oborila sa bine..Na snimku se vidi da je 50 Cent pesnicom tresnuo u grudi, ali da stvar bude još čudnija,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.