U toku konsultacije o datumu Skupštine Vojvodine o zemljištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku konsultacije o datumu Skupštine Vojvodine o zemljištu

U Skupštini Vojvodine održan je sastanak šefova poslaničkih grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine, Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara, na kojem je dogovoreno da se sledeće nedelje održi sednica na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti problemi u vezi sa izdavanjem državnog poljoprivrednog zemljišta.

Tokom dana trebalo bi da se održe konsultacije sa šefovima poslaničkih grupa opozicionih stranaka u Skupštini Vojvodine, kako bi se odredio tačan datum >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << održavanja sednice.

Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev za Radio-televiziju Vojvodine kaže da je u pitanju redovna sednica Skupštine Vojvodine i da očekuje da se tokom dana o datumu njenog održavanja postigne dogovor sa svim šefovima poslaničkih grupa, "jer se radi o problemu koji se tiče Vojvodine, a ne samo poslaničke većine".

Hitnost održavanja sednice ističe i šef poslaničke grupe Demokratske stranke Borislav Novaković, koji kaže da je želja da se oko ovog pitanja postigne najširi mogući konsenzus, jer 70 hiljada Vojvođana direktno živi od korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

81

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skupština Vojvodine sledeće nedelje o poljoprivrednom zemljištu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2016

Šefovi poslaničkih grupa vladajuće koalicije u Vojvodini dogovorili su danas da se sledeće nedelje održi hitna sednica Skupštine Vojvodine, na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti rasprava o problemima davanja u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta...Na sastanku su učestvovali šefovi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.