Putinov tigar optužen za seriju ubistava!

Izvor: BKTV News, 25.Nov.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov tigar optužen za seriju ubistava!

Sibirski tigar kojeg je ruski predsednik Vladimir Putin vratio u divljinu sumnjiči se za seriju ubistava koza na severoistoku Kine, javljaju kineski mediji.
Foto: Ilustracija Stručnjaci za sibirske tigrove označili su Justina, jednog od tri tigra koje je Putin oslobodio, kao ubicu dve koze, navodi agencija Sinhua, dodajući da se još tri koze vode kao „nestale“.
Kako prenosi Rojters, Justin je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Kinu u oktobru sa još jednim Putinovim tigrom koji kao i on ima uređaj za praćenje.
Sinhua je stanovništvu prenela upozorenje stručnjaka za divlje životinje da tigrovima ne treba bacati hranu.
 
Izvor: tanjug.rs
The post Putinov tigar optužen za seriju ubistava! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Putinov tigar ubija kineske koze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2014, 14:13

Sibirski tigar, koga je u divljinu pustio ruski predsednik Vladimir Putin, ubio je 15 koza na severoistoku Kine, javila je agencija AP, pozivajući se na kinesku agenciju Sinhua...Tigar je napao stado koza na poljoprivrednom dobru u pokrajini Heilongđijang...Tigar, koji je dobio ime Ustin, je jedan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.