Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin o tajnim službama: To su posebni ljudi

"Sav moj rad u organima sovjetske spoljnoobaveštajne službe bio je povezan ne samo sa spoljnoobaveštajnom službom, već upravo sa tajnom službom. I znam kakvi su to ljudi. To su posebni ljudi, posebnih kvaliteta, posebnog mišljenja, ovi ljudi imaju posebnu vrstu karaktera", rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Iako o obaveštajnim i tajnim službama Putin rijetko govori, takva pitanja nije ni dobijao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << često.

Kako prenosi "Sputnjik", ruski lider je bio upitan šta misli o obavještajnoj službi i kakve koristi ona donosi Rusiji.

Putin je odgovorio da ne može svako da napusti svoj život, svoje najmilije, porodicu i zemlju na mnogo godina i posveti se služenju otadžbini.

"To mogu samo izabrani. Ovo kažem bez ikakvog pretjerivanja. Tajni agenti žive sa takvim pristupom poslu, zemlji, svom narodu. To su posebni ljudi. Želim im sreću, blagostanje, siguran sam da će čuti moje riječi“, naveo je Putin.

(Sputnjik/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.