Putin i Porošenko oči u oči

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Porošenko oči u oči

U Minsku je u utorak uveče počeo direktan sastanak između ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Ukrajine Petra Porošenka, saopštila je administracija iz Kijeva.

Palo rukovanje, slede teški razgovori: Vladimir Putin i Petro Porošenko u Minsku

 

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov potvrdio je da je počeo bilateralni sastanak Putina i Porošenka. Predsednik Bjelorusije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Aleksandar Lukašenko izjavio je da su se svi lideri u Minsku saglasili sa potrebom deeskalacije sukoba u Ukrajini.

 

"Svi želimo da bude postignut napredak. Činjenica da je održan današnji sastanak, predstavlja uspeh. Razgovori su bili teški jer postoje nesuglasice između strana. Svi smo saglasni da je potrebna deeskalacija i oslobađanje talaca", istakao je Lukašenko posle sastanka sa Putinom i Porošenkom.

 

Putin se rukovao sa Porošenkom
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.