Šala ili pretnja: Ruskim tenkovima ne treba viza

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šala ili pretnja: Ruskim tenkovima ne treba viza

Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin izjavio je, povodom sankcija EU i SAD nametnutih Rusiji, da ruskim "tenkovima vize nisu potrebne".

- Uvek se našalim na tu temu... šta ako nam ne daju vize, ako nas stave na listu sankcija... tenkovima vize nisu potrebne - rekao je Rogozin državnoj TV Rusija 1, preneo je AFP.

Rogozin je prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i medijske navode da Francuska i Nemačka pripremaju odgovor na ruski tenk "armatu", rekavši da "se to može desiti tek kroz 15 godina i da je ruska industrija tenkova uvek na korak ispred svih".

- Francuzi i Nemci da će napraviti tenk sličan 'armati' do 2030. godine, tj. tek kroz 15 godina. Ruska industrija tenkova, još od vremena T-34, uvek je bila na korak ispred - rekao je Rogozin, prenosi Tass.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.