Zastrašujući snimak napadača sa pariskog aerodroma nekoliko minuta pre nego što je ubijen (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujući snimak napadača sa pariskog aerodroma nekoliko minuta pre nego što je ubijen (VIDEO)

Snimci nadzornih kamera pokazuju zastrašujući momenat kada je islamski ekstremista zgrabio ženu vojnika, prišavši joj s leđa, na pariskom aerodromu Orli i potom pokušao da joj otme pušku. Snimci subotnjeg napada prikazuju da je muškarac zgrabio ženu oko ramena, pošto je prethodno spustio torbu iz prodavnice.

Za to vreme njen kolega nastavlja napred, ne sluteći šta mu se dešava iza leđa.

– Spustite oružje, ovde sam da umrem za Alaha. U svakom slučaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ljudi će umreti – rekao je vojnicima Zijed Ben Belgasem.

Napadač Zijed Ben Belgasem ubijen je tri minuta kasnije, pre nego što je uspeo da upotrebi oteto oružje. Iako je Belgasem držao vojnika kao taoca nekoliko minuta, prolaznici nisu odmah primetili šta se dešava.



(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Procurio snimak likvidacije teroriste na pariskom aerodromu!

Izvor: Kurir, 21.Mar.2017, 00:42

...Napadača Zijeda Ben Belgasema snimile su nadzornih kamera na "Orliju"..Na snimku s evidi zastrašujući momenat kada je islamski ekstremista s leđa zgrabio ženu vojnika na aerodromu i potom i pokušava da joj otme pušku Na snimku subotnjeg napada vidi se momenat kada je muškarac zgrabio ženu...

Nastavak na Kurir...

ŠOKANTAN VIDEO: Terorista grabi ženu vojnika

Izvor: Mondo, 21.Mar.2017

Zastrašujući snimak sa bezbednosnih kamera pokazuje kako islamski ekstremista grabi ženu vojnika s leđa o otima joj oružje u poslednja tri minuta pre nego što će ga ubiti snage bezbednosti na pariskom aerodromu...Foto: Scseenshot/AP..Na snimku se vidi kako Zijed Ben Belžasem (39) grabi vojnikinju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.