Zakon o vojsci Kosova posle predsedničkih izbora

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakon o vojsci Kosova posle predsedničkih izbora

Nacrt zakona o transformacija Bezbednosnih snaga u vojsku Kosova biće podnet skupštini u aprilu, posle predsedničkih izbora u Srbiji, objavio je prištinski dnevnik Zeri.

List navodi da zvaničnici Vlade Kosova nisu hteli da preciziraju kada će tačno zakon biti podnet, ali je poslanik vladajućeg Demokratskog saveza Kosova Nuredin Ibiši izjavio da vlada ima 30 dana da usvoji nacrt.

Zeri >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je u današnjem broju objavio da su zvaničnici vlade Kosova potvrdili odlučnost Prištine da sprovede sporazum o uspostavljanju Zajednice srpskih opština.

Zvaničnici EU su izjavili da statut Zajednice treba izraditi što je pre moguće, piše dnevnik i dodaje da su se obe strane složile da je važno primeniti sporazume postignute tokom dijaloga Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Zakon o Vojsci Kosova u Skupštini posle predsedničkih izbora u Srbiji

Izvor: Blic, 22.Mar.2017

Zakon o transformaciji Bezbednosnih snaga Kosova u Vojsku Kosova biće na dnevnom redu sednice Skupštine Kosova u aprilu, odmah posle predsedničkih izbora u Srbiji, piše prištinski dnevnik Zeri...Pozivajući se na neimenovane izvore, dnevnik piše da se insistira da zakon ne bude na dnevnom redu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.