Vučić: Bojanić je dobrodošao u SNS

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2011, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Bojanić je dobrodošao u SNS

Ako je suditi po trenutnom razvoju situacije, nije isključeno da će u skorijoj budućnosti Miloš Bojanić krenuti stopama svoje “omiljene“ koleginice Zorice Brunclik i politički se angažovati, ali ne u JUL-u već u SNS-u.

Naime, nakon što je pevač izjavio da je Srbiji jedini spas da na vlasti budu Aleksandar Vučić i Toma Nikolić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke se srdačno zahvalio na komplimentima i poručio da su svi dobrodošli kod njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vučić je za “Alo! “ izjavio da je SNS dostupan svim simpatizerima njihove politike.

- Pročitao sam Bojanićeve pohvale. Mi nemamo običaj da komentarišemo takve stvari, ali u svakom slučaju mu se zahvaljujem na lepim rečima - rekao je političar, a na pitanje da li bi voleo da Miloš Bojanić bude jedan od članova stranke u čijem je najužem rukovodstvu, Vučić je bio kratak.

- Svako ko ima želju i poštuje našu politiku dobrodošao je kao član, a ko ne želi, ne mora. Svako ima pravo na izbor i odluku - dodao je Vučić.

Podsećanja radi, Miloš Bojanić je optužen za govor mržnje zato što se u rijalitiju “Dvor“ nadovezao na iskaz Maje Nikolić, koja je, raspravljajući se sa Mikom Kostić, rekla da ne voli Jevreje:

- Miko, pa kako da volimo Jevreje koji su nas bombardovali, koji su nam uranijum poslali, doneli rak i razna čuda - konstatovao je Bojanić, čije su reči osudili Republička radiodifuzna agencija, kao i ambasada Izraela, da bi na kraju Republičko javno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Iako se Bojanić u međuvremenu susreo sa predstavnicima jevrejske zajednice i tada je palo i “pomirenje“, tužilaštvo je nedavno podiglo optužnicu protiv njega i Maje Nikolić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Bojanić je dobrodošao u SNS

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jul.2011

/vesti online/ Ako je suditi po trenutnom razvoju situacije, nije isključeno da će u skorijoj budućnosti Miloš Bojanić krenuti stopama svoje “omiljene“ koleginice Zorice Brunclik i politički se angažovati, ali ne u JUL-u već u SNS-u.. . Aleksandar Vučić. . . Naime, nakon što je pevač...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.