Vođa republikanaca u Kongresu za intervenciju u Siriji

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa republikanaca u Kongresu za intervenciju u Siriji

Najviše rangirani republikanac u američkom Kongresu Džon Bejner rekao je danas da će podržati poziv predsednika Baraka Obame za vojnu intervenciju u Siriji i dodao da to treba da učine i njegove stranačke kolege.

Bejner, koji je predsedavajući Predstavničkim domom, rekao je da se mora reagovati na upotrebu hemijskog oružja.

- Jedino Sjedinjene Američke Države mogu zaustaviti režim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sirijskog predsednika Bašara al-Asada i upozoriti ostale širom sveta da se upotreba hemijskog oružja neće tolerisati - rekao je Bejner.

- To je nešto što SAD kao zemlja treba da urade - rekao je Bejner u Beloj kući pošto se zajedno s ostalnim liderima Kongresa sastao sa Obamom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kongres verovatno podržava Obamu

Izvor: B92, 03.Sep.2013

Vašington -- Kongres će najverovatnije podržati zahtev predsednika Baraka Obame i podržaće vojnu intervenciji u Siriji, smatraju predstavnici republikanaca i demokrata...Predsedavajući Predstavničkog doma republikanac Džon Bener i liderka demokrata u Predstavničkom domu Nensi Pelosi izjavili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.