Uhvaćeni imigranti u vozu u Preševu

Izvor: RTS, 14.Jul.2013, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni imigranti u vozu u Preševu

Sprečen pokušaj šest Sirijaca da ilegalno pređu državnu granicu na železničkoj stanici Preševo. Imigranti pronađeni u prikolici natovarenoj gvožđem.

Zajedničkom akcijom carinika i policije na železničkoj stanici Preševo šest državljana Sirije sprečeno je da, sakriveni u vozu koji saobraća od Grčke ka Zapadnoj Evropi, ilegalno pređu državnu granicu.

Ilegalni imigranti su pronađeni u jednoj od kamionskih poluprikolica natovarenoj gvozdenim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konstrukcijama.

"Rasečena cerada na krovnom delu poluprikolice carinicima je bila jasan znak da treba izvršiti detaljan pregled, jer je do sada baš to bio način kako su ilegalni imigranti pokušavali da se domognu Zapadne Evrope", navodi se u saopštenju Uprave carina. 
Pogledaj vesti o: Sirija,   Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirijski imigranti se krili u vozu

Izvor: Mondo, 14.Jul.2013

Zajedničkom akcijom carinika i policije na železničkoj stanici Preševo sprečen pokušaj šest državljana Sirije da..

Nastavak na Mondo...

Sprečeno krijumčarenje šestorice imigranata (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jul.2013

Ilegalni imigranti su pronađeni u jednoj od kamionskih poluprikolica natovarenoj gvozdenim konstrukcijama

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.