Preševo: Sprečeni ilegalci da pređu granicu

Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2013, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševo: Sprečeni ilegalci da pređu granicu

Zajedničkom akcijom carinika i policije na železničkoj stanici Preševo, sprečen je pokušaj šest državljana Sirije da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carine. Ilegalni imigranti su bili sakriveni u vozu koji saobraća na relaciji Grčka - Zapadna Evropa u jednoj od kamionskih poluprikolica natovarenoj gvozdenim konstrukcijama. S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na to da je cerada na krovnom delu poluprikolice bila rasečena, carinicima je to bio jasan znak da treba obaviti detaljan pregled jer je do sada baš to bio način kako su ilegalni imigranti pokušavali da se domognu Zapadne Evrope, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen pokušaj šest Sirijaca da predju granicu

Izvor: Blic, 14.Jul.2013

Zajedničkom akcijom carinika i policije na železničkoj stanici Preševo, sprečen je pokušaj šest državljana Sirije da ilegalno predju državnu granicu, saopštila je Uprava carine...Ilegalni imigranti su bili sakriveni u vozu koji saobraća na relaciji Grčka - Zapadna Evropa u jednoj od kamionskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.