Tenkovi i oružje se gomila na istoku Ukrajine

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tenkovi i oružje se gomila na istoku Ukrajine

Iz različitih oblasti istočne Ukrajine prošle noći su stizale poruke o kretanju vojne tehnike, javio je jutros Radio Glas Rusije.

Tenkovi i drugo različito samohodno oružje primećeno je na prilazima Slavjansku, nekoliko oklopnih vozila je viđeno u okolini Kramatorska, a u jednoj vojnoj koloni stručnjaci su primetili raketne sisteme "Grad".

Informacije o koncentraciji vojske na istoku zemlje pojavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se poslednjih dana.

Vršilac dužnosti ministra odbrane Ukrajine Mihail Kovalj u ponedeljak je rekao da su oružane snage Ukrajine spremne za specijalne operacije na istoku zemlje, naveo je Glas Rusije.

Pročitajte još Obama oštro kritikovao Rusiju zbog Ukrajine Ešton: Rusija da povuče trupe sa ukrajinske granice Kremlj: Putinu stižu pozivi za pomoć iz istočne Ukrajine Putin tražži od Obame da spreči krvoproliće u Ukrajini Rusija očekuje da Kijev ispunjava obaveze za Pridnjestrovlje Bela kuća potvrdila: Direktor CIA bio u Kijevu za vikend Proruski aktivisti preuzeli vojni aerodrom u Slavjansku Situacija napeta, Turčinov potpisao ukaz o operaciji Evropski zvaničnici traže da Rusija osudi okupaciju na istoku Ukrajine Vremenska prognoza na ruskoj TV: Sledi vetar promene na istoku Ukrajine Sukobi u Gorlovku, Ukrajina odustala od napada, traži pomoć UN

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tenkovi i oružje se gomilaju na istoku Ukrajine

Izvor: Blic, 15.Apr.2014

Iz različitih oblasti istočne Ukrajine prošle noći su stizale poruke o kretanju vojne tehnike, javio je jutros Radio Glas Rusije...Tenkovi i drugo različito samohodno oružje primećeno je na prilazima Slavjansku, nekoliko oklopnih vozila je viđeno u okolini Kramatorska, a u jednoj vojnoj koloni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.