Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tečaj eura u padu

Na valutnim je tržištima prošloga tjedna tečaj eura znatno pao, što je posljedica niza podataka koji nagovješćuju dublju i dužu recesiju u eurozoni nego što se prvotno očekivalo. Cijena eura prema američkoj valuti pala je prošloga tjedna 1,27 posto, na 1,3084 dolara. U odnosu na japansku valutu, tečaj eura potonuo je 1,79 posto, na 104,45 jena. I američka je valuta oslabila prema japanskoj, pa je cijena dolara pala 0,50 posto, na 79,85 jena. Pad tečaja eura posljedica je niza ...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evro pod pritiskom recesijskih prijetnji u evrozoni

Izvor: Capital.ba, 06.Maj.2012

LONDON, Na valutnim je tržištima prošle nedjelje kurs evra znatno pao, što je posljedica niza podataka koji nagovještavaju dublju i dužu recesiju u evrozoni nego što se očekivalo. Cijena evra ..

Nastavak na Capital.ba...

Evro pod pritiskom sve dublje recesije u evrozoni

Izvor: GdeInvestirati.com, 06.Maj.2012

Na valutnim tržištima prošle sedmice kurs evra je znatno pao, zbog niza podataka koji nagoveštavaju dublju i dužu recesiju u evrozoni od očekivanja. Opširnije..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.