Tadić: Nije lako formirati vladu

Izvor: B92, 14.Jun.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nije lako formirati vladu

Beograd -- Predsednik DS-a Boris Tadić izjavio je da je formiranje vlade težak proces jer parlament ima 44 stranke i poručio da je potrebno napraviti kompromis.

"Ljudi moraju da budu spremni na kompromis. Svi imaju dobar osećaj za sebe, ali ne i dovoljno osećaja za opštu stvar", rekao je Tadić novinarima.

"Vlada nije pitanje solidarnosti već je to teško pitanje", rekao je Tadić, pošto je dao krv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u akciji organizovanoj na Trgu Republike povdom Svetskog dana davalaca krvi.

Tadić je sa liderima koalicije SPS-PUPS-JS o formiranju buduće vlade i obezbeđivanju parlamentarne većine poslednji put razgovarao u utorak kada su, prema njegovim rečima i rečima lidera socijalista Ivice Dačića, dogovoreni principi na kojima će vlada funkcionisati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lakše je dati krv nego formirati vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić kaže da je formiranje vlade težak proces jer su u parlamentu 46 stranke a mnogi nemaju dovoljno osećaja za opštu stvar.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tadić: Nije lako napraviti vladu

Izvor: Mondo, 14.Jun.2012

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas u Beogradu da je formiranje vlade teško pitanje, jer u politici nije lako postići kompromis.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.