Info

Četvrtak, 14.06.2012.

13:07

Tadić: Nije lako formirati vladu

Predsednik DS-a Boris Tadić izjavio je da je formiranje vlade težak proces jer parlament ima 44 stranke i poručio da je potrebno napraviti kompromis.

Izvor: Tanjug

Default images

"Ljudi moraju da budu spremni na kompromis. Svi imaju dobar osećaj za sebe, ali ne i dovoljno osećaja za opštu stvar", rekao je Tadić novinarima.

"Vlada nije pitanje solidarnosti već je to teško pitanje", rekao je Tadić, pošto je dao krv u akciji organizovanoj na Trgu Republike povdom Svetskog dana davalaca krvi.

Tadić je sa liderima koalicije SPS-PUPS-JS o formiranju buduće vlade i obezbeđivanju parlamentarne većine poslednji put razgovarao u utorak kada su, prema njegovim rečima i rečima lidera socijalista Ivice Dačića, dogovoreni principi na kojima će vlada funkcionisati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: