Stranke za beogradske i vanredne izbore 16. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranke za beogradske i vanredne izbore 16. marta

Demokratska stranka Srbije smatra da je posle apsolutne pobede Srpske napredne stranke na jučerašnjim lokalnim izborima prirodno da beogradski i vanredni parlamentarni izbori budu održani 16. marta iduće godine. Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić takođe je mišljenja da su izbori neophodni, dok poslanik SPS Đorđe Milićević tvrdi da za tu stranku izbori nisu prioritet. Opozicioni LDP i URS takođe su za zajedničko održavanje beogradskih i vanrednih parlamentarnih izbora na proleće.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Očekujem republičke izbore 16. 3."

Izvor: B92, 16.Dec.2013

Vranje -- Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić rekao je da očekuje da će 16. marta biti raspisani vanredni parlamentarni izbori...On je dodao da će ti izbori označiti kraj vladavine Socijalističke partije Srbije (SPS) u republičkoj vlasti, a i u Vranju, gde socijalisti vladaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.